dimecres, 20 d’abril del 2016

BANYOLES RC 29– 24RC L’HOSPITALET. Més infarts.

Una jornada més el Banyoles va portar els seus aficionats al límit de l’infart, aconseguint el try de la victòria (i de la remuntada) al minut 78. En un bon començament de matx, els locals s’escapaven fins el 15 a 0 gràcies a dos assajos i un cop de càstig. El xut de l’obertura local el responia el seu homòleg de l’Hospitalet “B” poc després, i just al tall del descans, una marca visitant deixava un resultat de 15 a 10.

A la represa, els Monstres tornaven a la càrrega amb una marca transformada del mig de melé, però en poc menys de 7 minuts els riberencs donaven un cop d’efecte amb dos assajos transformats per deixar un 22 a 24 que posava els gironins contra les cordes. Restava encara un quart d’enfrontament, i els de casa van fer un últim esforç per no deixar escapar el tren de la lliga. Amb la ja esmentada marca final, el Banyoles remuntava una vegada més un matx igualat i mantenia agafada la paella pel mànec. Dissabte que ve, contra el Químic, els del Camp Vell han de superar un altre match ball per plantar-se al partit aplaçat contra els Spartans amb plenes opcions d’endur-se la Primera Catalana.

Font:

Us esperem al camp dels Químics, la teixonera, (just davant de l'Hospital de la vall d'hebron) aquest dissabte a les 16:30!