dimarts, 26 d’abril del 2016

Q.E.R.19-40 B.R.C. El monstre ha matat a Sant Jordi aquest cop.

Aquesta passada diada de Sant Jordi la vàrem anar a celebrar a la capital del principat, on ens esperaven un Químic que s'acomiadava d'una temporada discreta, però que no estava disposat a deixar-se passejar per un Banyoles necessitat de punts per a mantenir-se en la lluita per el títol. Tot i que al minut 4 Xuni ja trencaria la línia defensiva avançant els visitants al marcador, els locals capgirarien la situació al cap de deu minuts amb dos assajos pràcticament consecutius, complint el primer quart d'hora amb un 12-7 al marcador. Tot i això desprès de molts minuts amb un joc irregular i amb alguna oportunitat perduda sobre la línia de marca, Xuni al 25' i un altre cop al 38' revertiria la situació, arribant al descans amb un favorable 12-17 i amb el segona línia dels locals amb una groga just abans del xiulet.

A la segona part, el Banyoles aprofitaria la superioritat dels deu primers minuts i Miguel anotaria un altre try per als del Pla de l'Estany (12-22  42') i Pela anotava al 55 un xut a pals que eixamplava la diferència a 12-25. No seria fins al 64 que el Químic tornaria a trepitjar la marca Banyolina, però quatre minuts més tard, el pesat d'en Xuni, altre cop la plantava on tocava (19-30  68').

Els darrers deu minuts, els monstres no afluixaven el gas i de peus de xovi (19-33 72') i de mans de Molera , amb conversió de Xuni (19-40 79') posarien punt i apart a aquest llarg final de lliga, la segona part del qual es jugarà aquest dissabte 30 al camp dels Spartans de Granollers, on els de Banyoles tenen l'última oportunitat per a col·locar-se a una definitiva primera posició ja que és l'únic partit que resta per disputar-se a tota la primera catalana.

Recordeu que hi ha un bus amb places lliures a disposició de l'afició per a empènyer els Monstres a la tan necessitada victòria aquest dissabte. Us hi esperem!

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Silver (Xuri 40',Ralita 69'), Lluís, Bernat, Pulga (Antic 79'), Pulido (Sisu 74'), Molera, Pela, Teti, Xuni, Miguel, Xupi, Gusiluz.

Entrenador: Quim Miró i Alejandro Rover

Delegat:Gerard Llorens

Àrbitre: Joan Aloy