dilluns, 2 de maig del 2016

Spartans 15-19 B.R.C. JA ES NOSTRE!!!!!!!!!!

Com no podia ser de cap altra manera, si aquesta lliga s'havia de guanyar, havia de ser així, de cul i a última hora.

El desplaçament amb autocar va fer que l'ambient fos òptim a la graderia, amb majoria de públic banyolí disposat a empényer els monstres fins a l'ultim minut.

Just al principi del partit, Xovi ja aprofitaria un cop de càstig per avançar els de Banyoles al marcador. Tot i això, al minut 9, els locals capgirarien ja el marcador amb una marca, i es posarien els minuts següents al camp dels monstres. Aixó portaria un joc molt travat però majoritàriament dins el camp dels visitans, fins que, veient que no avançaven, l'obertura de Granollers encaixaria un Drop que eixamplava el marcador fins a 8-3 al minut 24, i, tan sols dos minuts després, el mig de melee espartà travessaria la línia i faria la segona marca dels locals (15-3 ). Just abans del descans, i després de tornar a recuperar terreny, Pela acostava els monstres al marcador amb un drop (15-6 40').

A la segona part, i conscients de que només calia guanyar el partit i no hi havia necessitat de bonus, Banyoles decidia aprofitar totes les oportunitats que els Spartans, que ja començaven a notar el cansament, els hi brindaven en forma de cops de càstig. Així Xovi, al 47 i al 52, xutava entre els dos pals i  deixava un marcador ajustat de 15-12 amb encara mitja hora per davant, però tot i tenir minuts dins la 22 local, la línia de marca semblava allunyar-se a cada intent, i així s'enfilaven els últims deu minuts de partit, posant encara una marxa més i xocant una vegada i una altra contra la defensa espartana, i caçant diversos pupils de leònidas que aconseguien momentàniament atravessar la línia visitant. A 5 minuts del final Molera es colava rere les línies enemigues i plantava la pilota in extremis fent esclatar la graderia de l'estadi municipal. Xovi no fallaria i ampliaria la renda a 4 punts. I en uns llarguíssims 5 minuts finals no exemptes de patiment, Banyoles resistiria i continuava empenyent un valent Granollers que no va poder impedir que els del Pla de l'Estany aixequessin la copa.

S'acaba una lliga guanyada a l'últim minut, amb molts partits guanyats també a l'últim minut, un partit perdut a l'últim minut, i sense haver sigut líders ni una sola jornada. La lliga dels infarts, una lliga que no oblidarem, i que de segur, repetirem.

Moltes gràcies als Jugadors, Junta, Afeccionats, Socis, simpatitzants, espònsors, hooligans, talps, barwomans, lampistes, repartidors, tècnics de calderes, peons, estudiants, professors, dentistes, pacients de dentistes, psicòlegs, psiquiàtres, analistes de riscos laborals, traumatòlegs, tècnics de transport sanitari, llenyataires, fresadors, mecanitzadors, vividors, matarifes, silenciosos, fisioterapeutes i demés éssers que han fet possible una lliga tan intensa i rodona.

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Carles (Silver 60'), Lluís, Bernat (Pulga 56), Pulido, Sisu (Xuri 30'), Rivi, Molera, Pela, Josué, Xupi (Jack 77'), Teti, Xuni, Falvert.

També hi eren: Ralita , Antic

Entrenadors: Quim Miró i Alejandro Rover

Delegat: Gerard Llorens